It is currently Fri Oct 20, 2017 10:48 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 18, 2007 12:53 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 6501
mossback1 wrote:
very helpful. tx




Please let me know if you were able to post the picture. Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 4:14 am 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 2
posting here to get past that general error too.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 9:42 am 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 7
I have posted once before, yet still cannot post a pic. Going to burn my second post here and see if it works for my third post.

Edit - Three was the magic number for me. Worked fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:01 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 6501
RedAmok wrote:
I have posted once before, yet still cannot post a pic. Going to burn my second post here and see if it works for my third post.

Edit - Three was the magic number for me. Worked fine.


When making the post with the picture make sure is on a new thread. Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:18 am 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 7
nel4nath wrote:
RedAmok wrote:
I have posted once before, yet still cannot post a pic. Going to burn my second post here and see if it works for my third post.

Edit - Three was the magic number for me. Worked fine.


When making the post with the picture make sure is on a new thread. Thank you


I did. I tried twice yesterday (new threads each time) and once again today before 'burning' my second post on this thread.

I did absolutely nothing different on my succesful picture post to what I had tried three times before - in fact the message body was a cut & paste from a failed attempt! Wierd eh!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 03, 2007 10:44 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 6501
RedAmok wrote:
nel4nath wrote:
RedAmok wrote:
I have posted once before, yet still cannot post a pic. Going to burn my second post here and see if it works for my third post.

Edit - Three was the magic number for me. Worked fine.


When making the post with the picture make sure is on a new thread. Thank you


I did. I tried twice yesterday (new threads each time) and once again today before 'burning' my second post on this thread.

I did absolutely nothing different on my succesful picture post to what I had tried three times before - in fact the message body was a cut & paste from a failed attempt! Wierd eh!


Mmm weird not sure what is happening. All your settings are set as normal and you should not be having issues. Please deleted cookies and try again. Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 06, 2007 3:50 am 
Offline
PSO User

Joined: Wed May 31, 2006 5:39 am
Posts: 5
Received General error, because I haven't posted anything here before :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:07 pm 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 3
Can't post picture also. I made first post before, but it didn't help.

Edit. Worked fine after this...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 7:45 am 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 7
Just posting here in order to can post my picture in my thread...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 9:22 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 6501
The most important thing to remember is that on your second post it has to be a new thread or it will not work.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:12 pm 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 3
I'm also getting the general error, so I'm trying to get rid of it by posting here. Sorry about this useless message.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 2:57 pm 
Offline
PSO User

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 2
same error here

EDIT: done


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 5:32 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Dec 31, 1969 7:33 pm
Posts: 6501
berker wrote:
same error here

EDIT: done


Please follow the link below..

http://www.pokersourceonline.com/forum/ ... cad#185841


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 6:48 am 
Offline
PSO User

Joined: Thu Aug 23, 2007 6:47 am
Posts: 1
Posting here to avoid an error :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 4:37 pm 
Offline
PSO User

Joined: Wed Aug 29, 2007 4:27 pm
Posts: 5
thank for explaining how 2.

kind regards,


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron