It is currently Fri Aug 01, 2014 7:22 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:24 pm 
Offline
PSO Elite
PSO Elite

Joined: Fri May 14, 2004 2:03 pm
Posts: 817
Location: Vancouver, BC
why not play both? that way, you get both FFP and BRP. They're both Prima skins so you should be able to use the miniviews and play at both sites. That is if you play two or more windows when you're on TGC and I'm assuming that you must, to get the crazy number of points that you already have.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:24 pm 
Offline
PSO Ultimate
PSO Ultimate

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:29 am
Posts: 1627
Location: Seattle and Toronto and Paris
beastiebeastieboys wrote:
I think I will soon, but the problem is I keep winning at TGC.. I don't want to go to another place and not win $$..


who cares about winning $$...the most important thing is FFP :twisted:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:26 pm 
Offline
PSO Elite
PSO Elite

Joined: Fri May 14, 2004 2:03 pm
Posts: 817
Location: Vancouver, BC
And since the other thread is locked, I like d-onion's idea of the hand-clicker. Maybe, it can be something that can be added to the FFP store?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:26 pm 
Offline
PSO Ultimate
PSO Ultimate

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:29 am
Posts: 1627
Location: Seattle and Toronto and Paris
obiwong wrote:
why not play both? that way, you get both FFP and BRP. They're both Prima skins so you should be able to use the miniviews and play at both sites. That is if you play two or more windows when you're on TGC and I'm assuming that you must, to get the crazy number of points that you already have.


Actually, I think Beastie has a poker bot that plays for him....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:27 pm 
Offline
PSO Premium
PSO Premium

Joined: Fri May 21, 2004 8:30 pm
Posts: 698
I wouldn't even be able to use that clicker.. too many things going on at once.. I'm going to increase my lead and just make sure I keep hold of it..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 3:39 pm 
Offline
PSO Ultimate
PSO Ultimate

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:29 am
Posts: 1627
Location: Seattle and Toronto and Paris
obiwong wrote:
And since the other thread is locked, I like d-onion's idea of the hand-clicker. Maybe, it can be something that can be added to the FFP store?


What hand clicker?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 04, 2004 4:14 pm 
Offline
PSO Elite
PSO Elite

Joined: Fri May 14, 2004 2:03 pm
Posts: 817
Location: Vancouver, BC
In the old BRP point thread, d-onion says he got a hand-clicker to keep track of the raked hands that he played. It's easier than using pen and paper. I think bouncer also uses it and that's where d-onion got the idea. So, I'm just thinking that is something that we could all use for the promotions, since not all poker rooms keep stats on raked hands (ie. Aztec, RV).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 1:23 am 
Offline
PSO Silver
PSO Silver

Joined: Thu Jul 01, 2004 12:01 am
Posts: 71
Thanks for the update, I stopped playing TGC because I thought I was waaaay behind on the points, now that I see I am only a few thousand behind I am fairly certain I can win this contest. I think I might start playing there again.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 1:47 am 
Offline
PSO Ultimate
PSO Ultimate

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:29 am
Posts: 1627
Location: Seattle and Toronto and Paris
mikewvp wrote:
Thanks for the update, I stopped playing TGC because I thought I was waaaay behind on the points, now that I see I am only a few thousand behind I am fairly certain I can win this contest. I think I might start playing there again.


What is your TGC user alias?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 6:34 am 
Offline
PSO Premium
PSO Premium

Joined: Fri May 21, 2004 8:30 pm
Posts: 698
I guess I have to keep on playing :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:06 am 
Offline
PSO Poker God
PSO Poker God

Joined: Mon May 03, 2004 10:31 am
Posts: 4527
Location: Oklahoma City
A hand clicker is so low tech....you are sitting there on a computer, after all. Last night I wrote a program (in like 30 seconds) that increases a counter when I hit the F12 button.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:47 am 
Offline
PSO Premium
PSO Premium

Joined: Wed Jul 07, 2004 11:51 am
Posts: 668
Location: Milwaukee, WI
I hit the 3000 mark yesterday. Had a little time to play after busting out of that live game. There will be a recap somewhere else, haven't decided where to put the thread yet....it'll be interesting.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 10:10 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Jun 16, 2004 8:23 pm
Posts: 3111
Location: Vancouver, Canada
DuggleBogey wrote:
A hand clicker is so low tech....you are sitting there on a computer, after all. Last night I wrote a program (in like 30 seconds) that increases a counter when I hit the F12 button.


Can you hit F12 even if it's not the currently selelcted window? or do you have to click out of the poker window?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 10:36 am 
Offline
PSO Premium
PSO Premium

Joined: Fri May 21, 2004 8:30 pm
Posts: 698
good question d-onion!!


I am currently WELL over 5000 brps, but I've hit a bit of a tilt in the winnings... after reaching a high of $775 (cashed out ~$1200 at this point) I went down to like $450... brought it back to $600 though.. I did some stupid tourneys of $20+2 rebuys.. I hate rebuys like you wouldn't believe..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 11:54 am 
Offline
PSO Poker God
PSO Poker God

Joined: Mon May 03, 2004 10:31 am
Posts: 4527
Location: Oklahoma City
I can hit F12 with any window up, but that's pretty easy to accomplish with Win2K. It brings up that window and increments. Then I have to click back on the table, which is kind of a pain.

Maybe it needs more work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron